Profile description of INFLUX◂RADIO:

    INFLUX◂RADIO - 24/7 House & Techno [Deep/Soulful/Funky/Tech/Minimal]

    influxradio.co.uk
    facebook.com/influxradio
    twitter.com/influxradiouk

    LIVE DJ SCHEDULE
    MONDAY:

    10:00 - MISTA NIGE (AU) - OUTER RHYTHM (3 hours)

    13:00 - EWAN B (GB) (2 hours)

    15:00 - MATT KING (GB) - INFLUX RADIO 'PRESENTS' (2 hours)

    18:00 - DJ A-N-T (GB) - UNDERGROUND LOOPS (2 hours)

    20:00 - ALEX JAY (GB) (2 hours)

    22:00 - DJ OPHBEET (US) - OPH HOUR SESSIONS (2+ hours)

    TUESDAY:

    14:00 - GERALD HAMBLIN (GB) (1 hour)

    18:00 - BUCKO (GB) - TUESDAY SELECTIONS (1 hour)

    19:00 - DJ LEKTRO (SA) - TEKNO PRISONERS (2 hours)

    21:00 - BAD PANDA (GB) - UNDERGROUND MOVEMENT (2 hours)

    WEDNESDAY:

    14:00 - DJ STU MAGOO (GB) - ALL UNDER ONE ROOF (2 hours)

    16:00 - CHUBZ & NUKEM FT. Q (GB) - TAKEOVER (2 hours)

    18:00 - GEORGE DEY (GB) (1 hour)

    19:00 - JAMIE H (GB) - HOUSE EVOLUTION (1 hour)

    20:00 - DJ MATT C (GB) - MOTION (2 hours)

    22:00 - GASFACE (DE) (1 hour)

    23:00 - PAUL K (US) (1+ hours)

    THURSDAY:

    15:00 - KEITH JULIAN (GB) - OLD SKOOL HOUSE (2 hours)

    17:00 - MIXMASTER PRECISE (US) (1 hour)

    18:00 - LEE JAMES (GB) - WHAT I'M FEELING (2 hours)

    20:00 - THE TON DJ (GB) - THROWBACK THURSDAYS (2 hours)

    22:00 - DEACON BRODIE (GB) - SANCTORUM (2 hours)

    FRIDAY:

    12:00 - DJ A+ (FR) (2 hours)

    14:00 - DJ JOMA (GB) - THROUGH THE LOOKING GLASS (2 hours)

    16:00 - JAY M (GB) - DEEPER UNDERGROUND (2 hours)

    18:00 - DJ NAUGHTY NICK (GB) (2 hours)

    20:00 - SWEET LA (GB) - HOUSE VIBES SHOW (2 hours)

    / STEVE HODSON (GB) - HOUSE EFFECT (2 hours)

    22:00 - DJ SCOTTY (GB) (2 hours) / CHRIS ELWOOD (UK) (2 hours)

    00:00 - DJ OPHBEET (US) - OPH HOUR SESSIONS (2+ hours)

    SATURDAY:

    11:00 - DJCEDMASTER (FR) (2 hours)

    13:00 - DJ SEANY (GB) (1 hour)

    14:00 - JOE LA NAPPE (BE) - THE VENIN EXPERIENCES (2 hours)

    16:00 - NEIL McCALL (GB) - THE UK HOUSE SESSIONS (2 hours)

    18:00 - STEVE HODSON (GB) - HOUSE EFFECT (2 hours)

    20:00 - MARKUS SABBATHI (DE) - SATURDAY NIGHT DANCE PARTY (2 hrs)

    22:00 - 2ONE6 (GB) (2 hours)

    00:00 - DJ JERNAU (FR) - MIDNIGHT MIX (2+ hours)

    SUNDAY:

    09:00 - DJ TRIPPER (GB) - ONE FOOT IN THE GROOVE (3 hours)

    12:00 - KEITH JULIAN (GB) - NEW SKOOL HOUSE (1 hour)

    13:00 - PYNE (GB) - SUNDAY ESSENTIALS (1 hour)

    14:00 - DIGITALLY MASHED (GB) - CIRCLE OF HOUSE (2 hours)

    16:00 - MARK ELDRIDGE (GB) - THE HOUSE ROCKS SHOW (2 hours)

    18:00 - MATT KING (GB) (2 hours)

    20:00 - JASON WESTERN (GB) - BOUNCING BEATS (2+ hours)

    Other
    Full Link
    Short Link (Twitter)
    Video Preview in progress...